Reviews from Poke Guy Heerenveen

Recent reviews

5.0
JoMi
28 November 2023

Met aandacht en liefde vers gemaakt, en dat proef je. HEERLIJK!

Anna
24 November 2023

Heerlijk! Goede verhouding in de ingrediënten.

Kim
22 November 2023
M. De Vries
18 November 2023

Heerlijk gegeten & ontzettend vlotte bezorging door vriendelijke jongen!

JONNE
10 November 2023

Ongelooflijk: constante kwaliteit!

Baukje Streekstra
5 November 2023

De mango was erg zacht/week

JONNE
27 October 2023

Van mijn 3 euro extra krokante kip proteïnen heb ik maar heel weinig aangetroffen. De bowl zag er uit als een standaard medium versie. Verder niks mis mee!

kuiper.herbert
26 October 2023
Marco
21 October 2023
Femke
21 October 2023

Goed en lekker!

JONNE
20 October 2023

You are the champions!

Maaike
20 October 2023

De pokebowl is lekker en precies genoeg!de tonijn is heeerlijk

Andre
16 October 2023

Top! Altijd vers en kwalitatief eten.

JONNE
14 October 2023

SUPER!

Anke
13 October 2023
Soeren
9 October 2023

Heel lekker eten en vers

Mo
9 October 2023
Eline
8 October 2023

Elke keer is het lekkerder dan verwacht!🫶🫶🫶

Mr X
3 October 2023

Ik had vier bubble teas besteld en gevraagd om stempels en niet gekregen. Beetje jammer.

Anna wijngaard
30 September 2023
Prima, mooi op tijd afgeleverd, smaakte heerlijk👍💯
25 September 2023
Anna
17 September 2023

Ik bestel hier altijd mijn Pokebowls, de lekkerste van Heerenveen! Laatst had ik een pokebowl besteld waarbij de ingrediënten niet helemaal goed waren gegaan en er perongeluk iets in zat waar ik allergisch voor ben. Contact opgenomen met Pokeguy en werd dit super netjes opgelost met een coupon code voor een nieuwe pokebowl. Super tevreden met de klantenservice!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Monique
16 September 2023

Bestel regelmatig, maar voor het eerst best teleurgesteld gisteren met mijn bestelling. 1 van de Sushiritto's was erg los gerold en ze ondanks papier compleet uitelkaar viel. Ook iets teveel rijst. Lastig eten. De ebi roll zat amper smaak aan, alsof de kimchi mayo en soya compleet vergeten was. Jammer :(. De fusion roll was beter gerold en smaakvol, alsof iemand anders deze gemaakt had.

Cuun
11 September 2023

Alleen de wasabi dressing was vergeten bij de tuna salade

Eline
11 September 2023

Echt fantastisch! 🫶🫶🫶

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anita
8 September 2023

Super lekker eten

Betty
5 September 2023

Heerlijk!!!

Ibis
2 September 2023

Heerlijk

JONNE
31 August 2023

De bowls iets kleiner, de gerechten iets duurder, maar lekker blijft het!

Anita
29 August 2023

Er zat dit keer weinig zalm bij maar normaal is het super goed

Wedman
20 August 2023

Zoals altijd, heerlijk gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Julia
15 August 2023

betaald voor mango, geen mango gekregen, maar mais 😭

Willeke
15 August 2023

Pokébowl en bubble tea waren beide weer heerlijk!

Thirza
13 August 2023

Altijd super lekker en snel bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

de Jong
8 August 2023

Snelle bezorging

Harry
8 August 2023

voor de tweede keer besteld en de pokebowl was wederom prima in orde. we gaan hier zeker vaker eten bestellen. De bezorging was ook keurig op tijd.

annetferwerda
7 August 2023

Uitstekend zoals altijd

Inge Jansen
5 August 2023

Hoi, als vaste klanten voor het eerst een negatieve reactie. Er zat geen saus op de pokebowl. Deze was wel aangevinkt. We hebben het thuis opgelost met sojasaus, maar minder lekker. En dat was toch wel zonde. Vooral omdat onze dochter de bowl had gekocht van haar zakgeld. Groet, Inge Jansen

Emily
2 August 2023

Het was weer super lekker 😍

Rob
31 July 2023

Geweldig eten!!

Sylvia Hendriks
31 July 2023

Supervers en verslavend lekker.

Nurlaila
28 July 2023

Veel keus, mensen zijn vriendelijk, bezorging ging snel en het eten is heerlijk. Heel tevreden!

Pieter
28 July 2023

👍👍

Myron
27 July 2023
Carolina
23 July 2023

Heerlijk vers en erg smakelijk 👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kim
22 July 2023

Lekker vers en op de afgesproken tijd klaar, beste tent van Heerenveen!!

JONNE
21 July 2023

Alleen maar complimenten

anke van der meer
20 July 2023
Jack
18 July 2023

Lekker en veel

Hillie Slagter - de Vries
18 July 2023

Hebben er van genoten en de bezorging kwam eerder dan verwacht.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ines
17 July 2023

Lekkere bowl, fijn om zelf samen te stellen. Snelle bezorging

MK
17 July 2023

Wederom weer erg smaakvol

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gee
16 July 2023

Zoals altijd goed!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

JONNE
14 July 2023
Anoniem
12 July 2023

Top!

Niels
11 July 2023
JK
9 July 2023

Erg lekker allemaal

Hennie
2 July 2023

Het was voor het eerst dat ik Poke Bowl heb gegeten. Ik vond het super lekker.

JONNE
30 June 2023
Anoniem
26 June 2023

Weer helemaal top!!

Klaver
26 June 2023
Emily
22 June 2023

Het was weer heerlijk. ❤

Spoelstra
22 June 2023

Een hele goed gevulde sushirol

Jacco
18 June 2023

Alles perfect in orde

Alex
15 June 2023

Super lekker!

Hillie Slagter - de Vries
11 June 2023
Anke
10 June 2023
JONNE
9 June 2023

Bedankt voor het doorbellen van de vertraging. Heel attent!

Froukje
9 June 2023

Helaas de verkeerde sushiritto gekregen. Smaakte er niet minder om, maar helaas was degene die ik kreeg wel een euro goedkoper dan degene die ik had besteld. Verder altijd erg blij met poke guy!

Dennis
3 June 2023
JONNE
3 June 2023
Anoniem
1 June 2023

Poké bowls zijn zoooo lekker, veel en vers!

Ga
30 May 2023
Wever
23 May 2023

Heerlijke pokebowl

Froukje
21 May 2023

Slechts een paar minuten te laat maar keurig met excuus over het te laat komen, het eten aan de deur afgeleverd. Het eten was super vers en de grapefruit fruit tea met passionfruit popping is echt een aanrader. Voor herhaling vatbaar.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ewoud
20 May 2023

Complimenten voor de bereiders, erg lekker zoals altijd.

Erwin
18 May 2023

Top, vlotte bezorging. Goed gevulde en smaakvolle pokebowls. De loempia's hadden we iets groter verwacht.

Jelko
18 May 2023

5 sterren voor vy

Baukje Streekstra
17 May 2023

Jullie waren de avocado vergeten.. en ik heb er wel extra voor betaald. Dat was balen. Maar verder tevreden.

Eline
14 May 2023

De tijd die ik had gekregen was 20:10 en de deur bel ging om 19:50!🫶

JONNE
13 May 2023

SUPER!!!!

Emily
11 May 2023

Vandaag voor het eerst een poke bowl besteld bij Poke Guy. Het was echt super lekker en de kwaliteit is ook goed. Alleen jammer dat het zo duur is, maar ik heb het er wel voor over. Dus binnenkort weer een bowl halen.

tessa
10 May 2023
Spoelstra
10 May 2023

Snelle bezorging, aardige bezorger

JONNE
5 May 2023
JK
30 April 2023
Bertine
23 April 2023

Super lekker!! Heerlijk op smaak. Kom zeker nog eens terug

Isabella
21 April 2023

Echt heerlijke poké bowls en boba’s hebben ze hier, de bezorging is ook erg snel altijd! Poké Guy is echt mijn favoriet!

V.s.l.c
20 April 2023

Perfect

Anoniem
19 April 2023

Was weer top, zoals altijd!

J. Dijkstra
19 April 2023

het smaakte voortreffelijk heerlijk gegeten

Marieke
16 April 2023

Heerlijk gegeten! En de bezorging kwam precies op het geplande tijdstip! Dankjewel

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

JONNE
14 April 2023

Niets aan veranderen!!!

Tessa
9 April 2023

Heel goed!

Wiersma
8 April 2023

Weer heerlijk gegeten! Dank je wel 😄

Willeke
1 April 2023

Het was echt heerlijk! We komen zeker nog vaker terug, echt een aanrader.

de Vries
25 March 2023

Bezorging op tijd, lekker eten, rijst was al aardig koud helaas maar nog goed te doen.

Casper
25 March 2023

Perfect !

J
18 March 2023

Top! zoals altijd.

JONNE
17 March 2023

constante kwaliteit, absoluut super!!!

Desiree de Souza
16 March 2023

Jullie waren de stokjes en sojasaus vergeten 😩

Harry Steeman
13 March 2023

Het smaakte weer prima..

Demi
12 March 2023

Heerlijk! Zoals altijd 😁

.
11 March 2023

Het eten was zoals gewoonlijk heel lekker, en de boba smaakte ook heel goed. Er zat alleen iets wat leek op zeewier in allebei de boba’s, een paar kleine stukjes. Misschien per ongeluk ergens wat gemorst.

Michiel Kok
11 March 2023

Bijna altijd super, alleen deze keer bijna geen mango in me poke bowl zalm en zat niet helemaal vol zoals andere keren. Verder altijd super lekker!

Jonne
3 March 2023

niets op aan te meren

Desiree de Souza
2 March 2023
Laura
26 February 2023

Heerlijk!

Jonne
25 February 2023

constante kwaliteit!!!!

Sjoerdsje
25 February 2023

Lekker en gezond!

JONNE
18 February 2023

Perfect!!!

Desiree de Souza
16 February 2023
Jan Ype
16 February 2023

Wederom een heerlijke poke bowl gehad! Altijd lekker vers en goed van smaak. Aanrader!

Nanet
12 February 2023

We bestellen vaker en so far is het altijd goed! Fijne hoeveelheid, lekkere smaken en al met al gewoon erg goed! Bezorger ook super vriendelijk dus een feestje om dit bezorgd te krijgen.

JONNE
5 February 2023

SUPER!!!

Miran
5 February 2023
Maaike
2 February 2023

Heerlijk en vers

annetferwerda
31 January 2023
Patrick
29 January 2023

Bubbel tea zonder rietjes. En maar 1 soort popping terwijl we 3 hebben gekozen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

N
29 January 2023

Altijd lekker en uitstekende service

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ineke
29 January 2023

3 sterren voor kwaliteit omdat de sides koud waren. Alles was wel erg lekker, zoals gewoonlijk, wat dat betreft zijn het 5 sterren!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jelte
29 January 2023

Was lekker, helaas was er ipv de bestelde “mix” “sushi rijst“ toegevoegd.

Jonne
28 January 2023

Super!!!!

Desiree de Souza
26 January 2023
Carmen
24 January 2023

Eten was erg lekker en vers afgeleverd, ook mijn complimenten voor de bezorger! Fijne plek met lekker eten.

..
23 January 2023

Super! Zoals altijd. Alleen helaas waren de warme snacks koud… volgende keer misschien aluminium folie er om heen doen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Flo
20 January 2023

Lekkere Pokebowl

vd Woude
18 January 2023

Was top!

Eef
16 January 2023
annet ferwerda
16 January 2023
Linda
13 January 2023

Ik miste helaas een sausje over de bowl.

Marc
11 January 2023

Bestel hier vaker, ze stellen nooit teleur! Echt geweldige poké bowls!

Marije
8 January 2023
Remko Wierstra
26 December 2022

Zeer snel geleverd en heerlijke maaltijd! Aanrader!

Eh
23 December 2022

Poke bowl is eetbare klassieke muziek en dat zegt echt heel veel😊

Sjollema
22 December 2022
Linda
19 December 2022

Poke bowl kip teriyaki was heerlijk!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jeannette
19 December 2022
Margriet Heida
17 December 2022

Kwaliteit producten goed! Grote smaakvolle garnalen, zeker niet te droog. Aanblik ziet er goed en uitnodigend uit. Netjes op tijd klaar voor afhaal en vriendelijke ontvangst. Jammer genoeg geen 5 sterren kunnen geven, voor mij hadden de toppings iets royaler gemogen. Zo had ik het idee maar een hapje rode kool te heebben en een theelepeltje gedroogde uitjes. Wanneer dit meer zou zijn, dan zullen de smaken nog beter tot zijn recht komen.

Priscilla
17 December 2022

Paprika smaakte een beetje verrot maar verder smaakte het zo lekker dat ik echt wel meer op kon! Werd ook super snel bezorgd! Ga zeker vaker bestellen.

Marije idzenga
13 December 2022

het was heeel erg lekker, alles was goed op smaak en de bowl was erg goed gevuld! 10/10

Merel Schiphorst
1 December 2022

Fantastisch

Nicolette
26 November 2022
Jeannette
24 November 2022
Jessica Otter
23 November 2022

Iedere keer weer een feestje om hier te bestellen! Heerlijk pokebowls en mijn zoontje is gek op de gefrituurde kip. Bestelling wordt vlot geleverd, het eten is goed verpakt en de bezorger is erg vriendelijk. Beste pokebowls van Heerenveen :)!

Jelia
22 November 2022

Kip was heerlijk en de sriracha mayo was ook goed op smaak. Bezorger was snel en erg vriendelijk. Zal hier zeker nog eens wat bestellen!

Jeannette
14 November 2022
Etc
12 November 2022

Op tijd bezorgd en heerlijk eten zoals altijd

Anoniem
8 November 2022

Zeer snelle bezorging precies op het aangegeven tijdstip de bowl was precies van alles genoeg waardoor de smaak top was

Henk
3 November 2022

Bestelling was in no time bezorgd en was superlekker!

Klaver
30 October 2022

Service prima, verontwaardiging bij maar paar minuten vertraging, was niet nodig maar wel heel netjes.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Yara Latuheru
30 October 2022
Dennis Kamperveen
29 October 2022

Al meerdere keren besteld, elke keer weer heerlijke pokebowls! Bestelling komt ook altijd op het gevraagde tijdstip.

Anne
26 October 2022

Heerlijk eten, bezorger was erg vriendelijk :)

Pien
23 October 2022

Heeeeerlijk eten en super vriendelijk bij bezorging....een echte aanrader

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Iris
21 October 2022
Suzanne
19 October 2022
P
19 October 2022

Snelle bezorgen en goede kwaliteit. Heel netjes een fout in voorgaande bestelling opgelost!

Wouter
16 October 2022

Topkwaliteit en precies op afgesproken tijdstip. Wij komen zeker terug!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ang
11 October 2022

Zoals altijd top, dit keer een leuke tekst op het bezorgtasje! Dit maakte het nog leuker om jullie heerlijke pokebowl te openen. Bedankt & tot de volgende poke

jonne
6 October 2022

Lekker als altijd, alleen deze keer wel erg veel vette vingerafdrukken op de bowl, het tasje en het bonnetje. Dat ziet er wat minder smakelijk uit.

Peter
5 October 2022

Top eten en top bezorger 👍

Connie
4 October 2022

Snel bezorgd Heerlijk gegeten! Aanrader!!

Richard
3 October 2022

Plastic boven op de beker heeft niet goed vast gezeten waardoor de kartonnen tas kapot is gegaan en alles op de grond is gevallen

Chantal
28 September 2022

Altijd heerlijk eten en fantastische bubble tea, vriendelijk en snel geleverd.

Anno
23 September 2022

Aller lekkerste pokebowl die we ooit hebben geproefd! Grote portie is ook echt groot en de kwaliteit/prijs verhouding is echt supergoed! Wij komen hier snel terug!

JONNE
22 September 2022

De crispy chicken bowl was weer prima, maar van de 2,50 euro aan extra gebakken uitjes heb ik hoegenaamd niets aangetroffen.....

Judith
19 September 2022

Zoals altijd weer heeerlijk!

Rainer Fischer
11 September 2022

Heerlijk eten op tijd geleverd! Voor herhaling vatbaar.

Anke
11 September 2022
Amber
10 September 2022

Heerlijke eten, snelle levering en vriendelijk personeel!

Connie
9 September 2022

Mijn klacht is serieus opgepakt,dank daarvoor. De bestelling was top ,snel bezorgd em heerlijk vers!

Jonne
8 September 2022

De crispy chicken bowl blijft mijn favoriet!

annet ferwerda
7 September 2022

Was heerlijk

Suus
4 September 2022

Ik had een large besteld maar ik vond dat er erg weinig in zat bij beide. Meer een medium bowl in een grotere doos. Dat vond ik erg jammer

Kroezen
4 September 2022

Heerlijk eten en aardige medewerkers !

Jonne
1 September 2022

Het was vandaag weer perfect (itt het rommeltje dat ik vorige week kreeg, ws het werk van een invalkracht of zo.)

Tamara
29 August 2022

Altijd goed of het nu de pokebowls zijn of de Bubble teas.....

Eva
26 August 2022

Heerlijk en goed op tijd! We hebben ervan zitten smullen. We hopen dat er snel een XL versie komt haha

Eline
24 August 2022

De bestelling kwam eerder dat de gegeven tijd (in een positieve manier natuurlijk😊)

Helga
22 August 2022

Echt super fijn. Leuk restaurantje, vriendelijk personeel en geweldig en heerlijk eten!! AANRADER!

Ineke
20 August 2022

Snelle bezorging, zelfs op zaterdagavond. Eten was erg lekker, pokebowl goed gevuld, goede verhouding groente, rijst en sauzen. Bijgerechten prima, bij levering goed op temperatuur. Aanrader!!

Pascalle
20 August 2022

Goed kijken naar wat de bestelling is, het is ons nu al meerdere keren overkomen dat er extra bestelde proteïne in de poke bowl ontbraken. Als dit probleem niet meer zou voorkomen wat mij betreft 5 sterren.

Suzanne
16 August 2022

Heerlijk!!!

Alain
15 August 2022

Geen juiste samenstelling

Berber
14 August 2022
Hoekstra
11 August 2022

Heerlijk! Voor herhaling vatbaar.

Monique
11 August 2022

Keurig verpakt, terplekke vers gemaakt en eindelijk een poké bowl met rijkelijk toppings ipv voornamelijk een bak rijst. Mogen concullega's nog eens een voorbeeld aan nemen. Ik kom zeker weer

korheerenveen
7 August 2022

Heerlijke maaltijd, vlotte levering Helemaal prima!

klaas waldus
7 August 2022
Sanne
7 August 2022

Erg lekker aanrader

Johan
29 July 2022

Ik was erg nieuwschierig naar de plantaardige pokebowl dus 1 besteld, dit werd netjes geleverd en ik heb er van genoten. Levering is wat prijzigb8n verhouding voor een kleine bestelling maar volgende keer kom ik gewoon lekker op bezoek om van een pokebowl te genieten. Ik ben tenminste tevreden 😊

Etc
28 July 2022

Heerlijk gegeten en goede bezorging zoals altijd!

Nynke
26 July 2022
Lotte
24 July 2022

Verse producten en snelle bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Twan
23 July 2022

Het was heerlijk. Verse producten alleen vond ik de hoeveelheid een klein beetje aan de magere kant. Iets meer rijst met de zelfde hoeveelheid ingrediënten zou meer dan prima zijn.

JOHANNES
23 July 2022

Het blijft prima bij jullie!

Berber
20 July 2022

Goede en lekkere pokebowl! Alleen erg jammer dat de bestelde zeewiersalade er niet bij zat

Esther Veldstra
20 July 2022

Wat zijn jullie een fantastische toevoeging aan de bezorgmogelijkheden in Heerenveen zeg! Heerlijk gegeten, alles supervers, gaan we zeker vaker bestellen. En... bubble tea! Eerst was het, of zelf bubble tea maken of een half uur naar Leeuwarden rijden. Zouden jullie eventueel willen overwegen om de milk teas alternatief met havermelk aan te bieden? Dat zou echt fantastisch zijn.

SA van den dool
19 July 2022

Bezorging was erg laat en de loempia’s waren koud. Bezorger verexcuseerde zich wel voor late bezorging

Dennis
19 July 2022

Heerlijk eten en vriendelijke medewerkers!

J
19 July 2022

Ook deze keer weer super lekker.

Agnes
19 July 2022

Gisteren voor het eerst besteld, was lekker!, voor herhaling vatbaar!

de Jong
13 July 2022

De rietjes misten bij de Tea erg vervelend, heb niet gebeld omdat de bestelling om 2000u was en de sluiters ook een fijne avond gun;) teleurstelling was wel groot om deze reden

Harry
10 July 2022

Erg goed en lekker..

Bas
8 July 2022

Vers, lekker en snel! Eindelijk ook wat meer aanbod ‘gezonde’ maaltijden in Heerenveen.

Libeton
8 July 2022

Top zaakje, heerlijke pokebowl en bubble tea!

JONNE
7 July 2022

Den bowls bevallen heel goed, maar de zeewiersalade vind ik met 3,50 wel erg duur voor zo'n kleine hoeveelheid, bovendien lijkt de groene kleur mij eerder kunstmatig dan natuurlijk. Wat zit er allemaal in?

Petra
3 July 2022

Netjes en ontzettend vriendelijk…

Seine
2 July 2022

Makkelijk te bestellen via de eigen, duidelijke website. Prima communicatie over wanneer de levering plaatsvindt en die tijd klopt exact. Eten is vers en smakelijk!

JONNE
2 July 2022

Nog steeds enthousiast!

Ruud Tamsma
1 July 2022

Dank jullie wel voor een fantastische poke-lunch.

Den
30 June 2022

Heerlijke Pokébowls en Bubble tea ❤️ Ik zal zeker vaker gaan bestellen!

Sanjana
30 June 2022
Sinnema
29 June 2022
Tamara
28 June 2022

Vanaf dag 1 zijn wij fan en vaste klant aanwinst voor Heerenveen. Eten is super en de medewerkers top ....

M
25 June 2022
Sinnema
23 June 2022
Jannie
20 June 2022
JONNE
18 June 2022

Verrassende kennismaking!

Etc
15 June 2022

Bezorging mooi op tijd, lekkere boba en pokebowl. Wel iets te veel saus in de pokebowl, maar verder heerlijk!

Vdwal
14 June 2022

Opnieuw erg lekker gegeten!

Katja
14 June 2022

Heel blij met dit tentje in Heerenveen. Weer heerlijk gegeten!

Bart
12 June 2022
Cheryl
12 June 2022

Heerlijk eten, snel bezorgd

Wouter
11 June 2022
-
9 June 2022

Erg lekker eten en vriendelijk personeel!

Jessica
9 June 2022

Hele lekkere pokebowl. Fijn ook dat je hem zelf kan samenstellen. Er had van mij wel wat pittige wasabi o.i.d. bij gemogen maar dat is persoonlijk. Ook de loempia's, gyoza en kip waren erg lekker. Aanrader maar wel wat aan de prijzige kant.

Spoelstra
9 June 2022

Snel bezorgd en heerlijke poke bowls. Zeker een aanrader.

Anoniem
6 June 2022

Hele lekkere poke bowl, helaas de zeewier en loempia’s vergeten…

Berber
5 June 2022

De pokebowls zelf waren goed maar 1 miste de teryaki saus en ik had het wel fijn gevonden als de gefrituurde garnaal warm was geweest, ook de loempia's en kipstukjes die we erbij hadden besteld waren koud bij bezorgen. Bezorger was wel erg netjes en vriendelijk daarom 5 sterren voor de bezorging maar de bestelling zelf kan beter de volgende keer, daarom 3 sterren. De bubble tea was wel erg lekker en goed.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anna
5 June 2022

Super lekkere pokebowl! De eerste keren afgehaald en nu gekozen voor bezorging. De bezorger was er super snel. Hij kon m'n appartement niet vinden dus belde om te vragen waar het precies was,ook was de bezorger heel vriendelijk. Het eten is echt super vers en lekker, echt een aanrader!

harm
5 June 2022

het was de 1e keer dat we bij jullie bestelden en het was heerlijk!! tot de volgende keer! 😀👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jos
5 June 2022

Gewoonweg perfect.

Ilse
4 June 2022
Larissa
2 June 2022

Het was super lekker!

Mauro van Gelden
1 June 2022

Smaakte goed en vers !

Andre
1 June 2022

super lekker!

Shannon de Vries
30 May 2022

Super lekker en vers eten! Veel opties voor iedereen. Hele nette zaak, vriendelijk personeel! Veel succes!

Jacqueline
29 May 2022

Eten was heerlijk, ook genoeg aan de hoeveelheid medium. Bezorgtijd zou wat sneller kunnen, maar dat zal per moment verschillen misschien.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nynke
28 May 2022

Heel goed zoals iedere keer.

Amanda
28 May 2022

Helemaal top.

Erik en Dana
27 May 2022

Heerlijke verse bowls!

Froukje de Wit-Jongbloed
27 May 2022

Wat een aanwinst voor Heerenveen! Heerlijke pokebowl. Goede hoeveelheden en niet te zuinig met de toppings. Ook de brown sugar milk tea was heerlijk!

De jong
25 May 2022

Al voor de 2e keer gegeten echt een aanrader ook de Fruit bubble tea erg lekker!!

Natasha
24 May 2022
Damy Jan Jellema
24 May 2022

Zeker een aanrader! Perfecte combinatie en de juiste hoeveelheden aan ingrediënten. De bezorger was vriendelijk en zeer vlot.

Henk
23 May 2022

Was heerlijk echt aanrader

Moniek
22 May 2022

Heerlijke verse pokebowl en snelle levering!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

levy
22 May 2022

Heerlijk!!

etc
21 May 2022

De bezorging was mooi op tijd en het eten was heel lekker. Er zat, naast de overige toppings, een goede hoeveelheid proteïne in. Zeker voor herhaling vatbaar!

B
21 May 2022

Super tevreden met de service!