Avaliações de Poke Guy Heerenveen

Avaliações recentes

5.0
jonne
Ontem

Lekker als altijd, alleen deze keer wel erg veel vette vingerafdrukken op de bowl, het tasje en het bonnetje. Dat ziet er wat minder smakelijk uit.

Peter
5 outubro 2022

Top eten en top bezorger 👍

Connie
4 outubro 2022

Snel bezorgd Heerlijk gegeten! Aanrader!!

Richard
3 outubro 2022

Plastic boven op de beker heeft niet goed vast gezeten waardoor de kartonnen tas kapot is gegaan en alles op de grond is gevallen

Chantal
28 setembro 2022

Altijd heerlijk eten en fantastische bubble tea, vriendelijk en snel geleverd.

Anno
23 setembro 2022

Aller lekkerste pokebowl die we ooit hebben geproefd! Grote portie is ook echt groot en de kwaliteit/prijs verhouding is echt supergoed! Wij komen hier snel terug!

JONNE
22 setembro 2022

De crispy chicken bowl was weer prima, maar van de 2,50 euro aan extra gebakken uitjes heb ik hoegenaamd niets aangetroffen.....

Judith
19 setembro 2022

Zoals altijd weer heeerlijk!

Rainer Fischer
11 setembro 2022

Heerlijk eten op tijd geleverd! Voor herhaling vatbaar.

Anke
11 setembro 2022
Amber
10 setembro 2022

Heerlijke eten, snelle levering en vriendelijk personeel!

Connie
9 setembro 2022

Mijn klacht is serieus opgepakt,dank daarvoor. De bestelling was top ,snel bezorgd em heerlijk vers!

Jonne
8 setembro 2022

De crispy chicken bowl blijft mijn favoriet!

annet ferwerda
7 setembro 2022

Was heerlijk

Suus
4 setembro 2022

Ik had een large besteld maar ik vond dat er erg weinig in zat bij beide. Meer een medium bowl in een grotere doos. Dat vond ik erg jammer

Kroezen
4 setembro 2022

Heerlijk eten en aardige medewerkers !

Jonne
1 setembro 2022

Het was vandaag weer perfect (itt het rommeltje dat ik vorige week kreeg, ws het werk van een invalkracht of zo.)

Tamara
29 agosto 2022

Altijd goed of het nu de pokebowls zijn of de Bubble teas.....

Eva
26 agosto 2022

Heerlijk en goed op tijd! We hebben ervan zitten smullen. We hopen dat er snel een XL versie komt haha

Eline
24 agosto 2022

De bestelling kwam eerder dat de gegeven tijd (in een positieve manier natuurlijk😊)

Helga
22 agosto 2022

Echt super fijn. Leuk restaurantje, vriendelijk personeel en geweldig en heerlijk eten!! AANRADER!

Ineke
20 agosto 2022

Snelle bezorging, zelfs op zaterdagavond. Eten was erg lekker, pokebowl goed gevuld, goede verhouding groente, rijst en sauzen. Bijgerechten prima, bij levering goed op temperatuur. Aanrader!!

Pascalle
20 agosto 2022

Goed kijken naar wat de bestelling is, het is ons nu al meerdere keren overkomen dat er extra bestelde proteïne in de poke bowl ontbraken. Als dit probleem niet meer zou voorkomen wat mij betreft 5 sterren.

Suzanne
16 agosto 2022

Heerlijk!!!

Alain
15 agosto 2022

Geen juiste samenstelling

Berber
14 agosto 2022
Hoekstra
11 agosto 2022

Heerlijk! Voor herhaling vatbaar.

Monique
11 agosto 2022

Keurig verpakt, terplekke vers gemaakt en eindelijk een poké bowl met rijkelijk toppings ipv voornamelijk een bak rijst. Mogen concullega's nog eens een voorbeeld aan nemen. Ik kom zeker weer

korheerenveen
7 agosto 2022

Heerlijke maaltijd, vlotte levering Helemaal prima!

klaas waldus
7 agosto 2022
Sanne
7 agosto 2022

Erg lekker aanrader

Johan
29 julho 2022

Ik was erg nieuwschierig naar de plantaardige pokebowl dus 1 besteld, dit werd netjes geleverd en ik heb er van genoten. Levering is wat prijzigb8n verhouding voor een kleine bestelling maar volgende keer kom ik gewoon lekker op bezoek om van een pokebowl te genieten. Ik ben tenminste tevreden 😊

Etc
28 julho 2022

Heerlijk gegeten en goede bezorging zoals altijd!

Nynke
26 julho 2022
Lotte
24 julho 2022

Verse producten en snelle bezorging.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Twan
23 julho 2022

Het was heerlijk. Verse producten alleen vond ik de hoeveelheid een klein beetje aan de magere kant. Iets meer rijst met de zelfde hoeveelheid ingrediënten zou meer dan prima zijn.

JOHANNES
23 julho 2022

Het blijft prima bij jullie!

Berber
20 julho 2022

Goede en lekkere pokebowl! Alleen erg jammer dat de bestelde zeewiersalade er niet bij zat

Esther Veldstra
20 julho 2022

Wat zijn jullie een fantastische toevoeging aan de bezorgmogelijkheden in Heerenveen zeg! Heerlijk gegeten, alles supervers, gaan we zeker vaker bestellen. En... bubble tea! Eerst was het, of zelf bubble tea maken of een half uur naar Leeuwarden rijden. Zouden jullie eventueel willen overwegen om de milk teas alternatief met havermelk aan te bieden? Dat zou echt fantastisch zijn.

SA van den dool
19 julho 2022

Bezorging was erg laat en de loempia’s waren koud. Bezorger verexcuseerde zich wel voor late bezorging

Dennis
19 julho 2022

Heerlijk eten en vriendelijke medewerkers!

J
19 julho 2022

Ook deze keer weer super lekker.

Agnes
19 julho 2022

Gisteren voor het eerst besteld, was lekker!, voor herhaling vatbaar!

de Jong
13 julho 2022

De rietjes misten bij de Tea erg vervelend, heb niet gebeld omdat de bestelling om 2000u was en de sluiters ook een fijne avond gun;) teleurstelling was wel groot om deze reden

Harry
10 julho 2022

Erg goed en lekker..

Bas
8 julho 2022

Vers, lekker en snel! Eindelijk ook wat meer aanbod ‘gezonde’ maaltijden in Heerenveen.

Libeton
8 julho 2022

Top zaakje, heerlijke pokebowl en bubble tea!

JONNE
7 julho 2022

Den bowls bevallen heel goed, maar de zeewiersalade vind ik met 3,50 wel erg duur voor zo'n kleine hoeveelheid, bovendien lijkt de groene kleur mij eerder kunstmatig dan natuurlijk. Wat zit er allemaal in?

Petra
3 julho 2022

Netjes en ontzettend vriendelijk…

Seine
2 julho 2022

Makkelijk te bestellen via de eigen, duidelijke website. Prima communicatie over wanneer de levering plaatsvindt en die tijd klopt exact. Eten is vers en smakelijk!

JONNE
2 julho 2022

Nog steeds enthousiast!

Ruud Tamsma
1 julho 2022

Dank jullie wel voor een fantastische poke-lunch.

Den
30 junho 2022

Heerlijke Pokébowls en Bubble tea ❤️ Ik zal zeker vaker gaan bestellen!

Sanjana
30 junho 2022
Sinnema
29 junho 2022
Tamara
28 junho 2022

Vanaf dag 1 zijn wij fan en vaste klant aanwinst voor Heerenveen. Eten is super en de medewerkers top ....

M
25 junho 2022
Sinnema
23 junho 2022
Jannie
20 junho 2022
JONNE
18 junho 2022

Verrassende kennismaking!

Etc
15 junho 2022

Bezorging mooi op tijd, lekkere boba en pokebowl. Wel iets te veel saus in de pokebowl, maar verder heerlijk!

Vdwal
14 junho 2022

Opnieuw erg lekker gegeten!

Katja
14 junho 2022

Heel blij met dit tentje in Heerenveen. Weer heerlijk gegeten!

Bart
12 junho 2022
Cheryl
12 junho 2022

Heerlijk eten, snel bezorgd

Wouter
11 junho 2022
-
9 junho 2022

Erg lekker eten en vriendelijk personeel!

Jessica
9 junho 2022

Hele lekkere pokebowl. Fijn ook dat je hem zelf kan samenstellen. Er had van mij wel wat pittige wasabi o.i.d. bij gemogen maar dat is persoonlijk. Ook de loempia's, gyoza en kip waren erg lekker. Aanrader maar wel wat aan de prijzige kant.

Spoelstra
9 junho 2022

Snel bezorgd en heerlijke poke bowls. Zeker een aanrader.

Anoniem
6 junho 2022

Hele lekkere poke bowl, helaas de zeewier en loempia’s vergeten…

Berber
5 junho 2022

De pokebowls zelf waren goed maar 1 miste de teryaki saus en ik had het wel fijn gevonden als de gefrituurde garnaal warm was geweest, ook de loempia's en kipstukjes die we erbij hadden besteld waren koud bij bezorgen. Bezorger was wel erg netjes en vriendelijk daarom 5 sterren voor de bezorging maar de bestelling zelf kan beter de volgende keer, daarom 3 sterren. De bubble tea was wel erg lekker en goed.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anna
5 junho 2022

Super lekkere pokebowl! De eerste keren afgehaald en nu gekozen voor bezorging. De bezorger was er super snel. Hij kon m'n appartement niet vinden dus belde om te vragen waar het precies was,ook was de bezorger heel vriendelijk. Het eten is echt super vers en lekker, echt een aanrader!

harm
5 junho 2022

het was de 1e keer dat we bij jullie bestelden en het was heerlijk!! tot de volgende keer! 😀👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jos
5 junho 2022

Gewoonweg perfect.

Ilse
4 junho 2022
Larissa
2 junho 2022

Het was super lekker!

Mauro van Gelden
1 junho 2022

Smaakte goed en vers !

Andre
1 junho 2022

super lekker!

Shannon de Vries
30 maio 2022

Super lekker en vers eten! Veel opties voor iedereen. Hele nette zaak, vriendelijk personeel! Veel succes!

Jacqueline
29 maio 2022

Eten was heerlijk, ook genoeg aan de hoeveelheid medium. Bezorgtijd zou wat sneller kunnen, maar dat zal per moment verschillen misschien.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nynke
28 maio 2022

Heel goed zoals iedere keer.

Amanda
28 maio 2022

Helemaal top.

Erik en Dana
27 maio 2022

Heerlijke verse bowls!

Froukje de Wit-Jongbloed
27 maio 2022

Wat een aanwinst voor Heerenveen! Heerlijke pokebowl. Goede hoeveelheden en niet te zuinig met de toppings. Ook de brown sugar milk tea was heerlijk!

De jong
25 maio 2022

Al voor de 2e keer gegeten echt een aanrader ook de Fruit bubble tea erg lekker!!

Natasha
24 maio 2022
Damy Jan Jellema
24 maio 2022

Zeker een aanrader! Perfecte combinatie en de juiste hoeveelheden aan ingrediënten. De bezorger was vriendelijk en zeer vlot.

Henk
23 maio 2022

Was heerlijk echt aanrader

Moniek
22 maio 2022

Heerlijke verse pokebowl en snelle levering!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

levy
22 maio 2022

Heerlijk!!

etc
21 maio 2022

De bezorging was mooi op tijd en het eten was heel lekker. Er zat, naast de overige toppings, een goede hoeveelheid proteïne in. Zeker voor herhaling vatbaar!

B
21 maio 2022

Super tevreden met de service!